nieuws

Aftrap Zero Footprint Campus

By april 1, 2016 No Comments

Onder het motto ‘Dit leidt tot niets’ start op 3 april 2016 een nieuw kunstprogramma in het Utrecht Science Park: Zero Footprint Campus. Een jaar lang onderzoeken kunstenaars en wetenschappers of het idee van schaarste een inspiratie kan zijn voor het ontwikkelen van nieuwe vormen van duurzaam samenleven. De gezamenlijke zoektocht leidt tot een eindtentoonstelling op het Science Park in het voorjaar van 2017.

Zero Footprint Campus is het eerste project van het door kunstenaar Melle Smets en ontwerper Cynthia Hathaway opgerichte Department of Search, waarin kunstenaars en wetenschappers samen werken aan urgente vraagstukken. Tijdens de Culturele Zondag ‘Science in the City’ op 3 april 2016 presenteren Smets en Hathaway hun departement en project om 16.00 uur in het Academiegebouw, Domplein in Utrecht. Iedereen is welkom!

Leave a Reply