highlights

Opening DoS-Barn

Door november 23, 2016 Geen commentaar
Sinds begin oktober 2016 staat naast het educatorium van de Universiteit Utrecht een gebouwtje van waaruit de Zero Footprint Campus-kunstenaars regelmatig werken en voorwerpen over hun verschillende zoekvragen tonen. De kunstenaars werken nauw samen met medewerkers, wetenschappers, onderzoekers en studenten van het USP. Zero Footprint Campus is regelmatig op zoek naar campusdeskundigen (van conciërge tot wetenschapper) om mee samen te werken. Kunstenaar Rolf Engelen is bijvoorbeeld op zoek naar wetenschappers die een half jaar een kunstenaar willen volgen voor het project ‘Friendly Stalking’. Door het dichtbij volgen van een kunstenaar in zijn manier van werken en denken, kan je nieuwe wegen verkennen die kunnen leiden tot verrijking en verdieping van je eigen wetenschappelijke werk. Er zijn 12 onderzoeksplekken beschikbaar. Mail voor aanmelden en meer informatie: rolfengelen@hotmail.com.