Geen onderdeel van een categoriehighlightsnieuws

Gezocht: vrijwilligers, hosts, rondleiders & participanten!

By april 14, 2017 No Comments

Help mee met Zero Footprint Campus: we zoeken participanten voor verschillende projecten of  join our team!  Kom bouwen, hosten, cv uitbreiden en sfeer maken tijdens de eindpresentatie in juni 2017.

Eindpresentatie

Voor de presentatie van de 12 zoektochten bouwen we samen met de kunstenaars een ‘openlucht faculteit’. Er zijn geen wanden of plafonds, maar verder is alles aanwezig. Een receptie, brandblussers, een kantine en opslag, nooduitgangen, prullenbakken en al het andere dat zo typisch is. Zo krijgen alle 12 kunstenaars ook een kamer, inclusief kamerplant. Kortom: het wordt een bijzonder terrein! En voor de bemanning ervan zoeken wij mensen die het leuk vinden bezoekers uitleg te geven over Zero Footprint Campus. Omdat je medewerker wordt van onze fictieve faculteit, zoeken wij fantasierijke mensen.

Wij zoeken een klein en betrokken team

– Gastvrouwen/-heren voor bemannen informatiebalie, rondlopen op terrein en informatie geven, gezicht van ZFC. Met 2 vrijwilligers en een locatiemanager per dagdeel. En een selectie van de kunstenaars.

– Gastvrouwen/heren expositie Sterretoren , welkom heten, toezicht houden, informatie geven, verwijzen naar algemeen terrein. Met 2 vrijwilligers en kunstenaar Maarten Vinden Eynde (niet altijd aanwezig) per dagdeel.

Wij bieden actie op de Uithof in een uniek project

Een kans om bij te dragen aan een actief Utrecht Science Park. Meedenken, meepraten, horen en vertellen over bijzondere zoektochten naar duurzame ontwikkeling. Een gezellig en ervaren team, met aansturing door een locatiemanager, 6 shifts van 3- 4 uur, een bijzonder T-shirt, eten en drinken, gratis workshops, een infomeeting en een warm welkom!

 De details

– Periode 1 juni t/m 25 juni.

– Openingstijden ma t/m vrijdag, 10-18u, weekend 17, 24 en 25 juni, 12-18u

– Naast Educatorium, Geneveplein, Utrecht Science Park.

– Uitgangspunt 2 diensten van 3 a 4 uur per week, 6 tot 8 keer helpen totaal.

– Vrijwilligersvergoeding vanaf 10 diensten, in overleg.

– Woensdag 31 mei algemene kick-off, informatiemoment en start vieren.

Aanmelden of meer info? Mail Hanneke@departmentofsearch.nl

18527897_616130715250480_1604241780937106878_n