nieuws

Help de kraanwatergeneratie!

By mei 22, 2017 No Comments

Voor de periode 31 mei t/m 25 juni zoeken wij teamleden voor de actiecampagne Kraanwatergeneratie van Helmut Smits en KesselsKramer voor circa 4 dagen van 4 uur. Wij zijn hierbij op zoek naar creatief, initiatiefrijk, gemotiveerd en communicatief vaardige studenten communicatie (of verwante studie).

Samen met kunstenaar Helmut Smits verzin je creatieve en ludieke acties op het Utrecht Science Park om de campagne Kraanwatergeneratie onder de aandacht te brengen. Je werkt mee vanaf onze ‘booth’, op het Geneveplein.

Wat bieden wij?
– met een gerenommeerde kunstenaar werken en werkervaring op doen (goed voor je CV)
– bij goed functioneren een aanbeveling op je LinkedIn pagina
– betrokken zijn bij een bijzonder experiment
– meewerken aan een goed doel: meer mensen aan het kraanwater krijgen
– jouw expertise in zetten in een (dagelijks) relevante omgeving

Aanmelden?
Aanmelden kan tot 29 mei. Mocht je niet alle dagen kunnen, dan is het mogelijk een deel van de dagen mee te werken. Vul dit formulier in en geef aan wanneer je aanwezig kan zijn. Na aanmelding zal er contact met je worden opgenomen.

Meer weten? Stuur een mail naar Gary Sheikariem of Helmut Smits.Kraanwater