highlightsnieuws

Heb je de monumentale Sterrentoren al van binnen gezien?

By juni 7, 2017 No Comments

Bezoek nu de monumentale Sterrentoren op het Utrecht Science Park met werk van Maarten Vanden Eynde. Met Future Observatory onderzoekt en archiveert Vanden Eynde de meest invloedrijke en revolutionaire uitvindingen en onderzoeksprojecten die Utrechts Science Park heeft voortgebracht. Welke objecten, baanbrekende ideeën en onderzoeksmethoden en – technieken werden ontdekt, uitgevonden of ontwikkeld door de mensen die werken op het Utrecht Science Park? Wat vormt het menselijk erfgoed en de toekomstige footprint van het Utrecht Science Park? Wat kan en wat zou bewaard en niet vergeten moeten worden?

Open elke werkdag van 10-18 uur | extra open op zaterdag 17 juni (Dag van de Architectuur) en zaterdag 24 juni van 12-18 uur

Ingang via het Educatorium (en dan naar links, bij 3e trappen omhoog) | Extra informatie bij de receptie Zero Footprint Campus hoek Leuvenlaan, Genevelaan | Toegang gratis | De toren is met een beperkt maximaal aantal mensen tegelijk te bezoeken dus het kan voorkomen dat er een wachttijd is | Aanmelden kan maar is niet noodzakelijk, via info@departmentofsearch.nl.

Nog te zien t/m 24 juni, daarna misschien wel weer dicht..

_MG_0891