Geen onderdeel van een categoriehighlightsnieuws

Workshop ‘Sweat for your Shirt’ maandag 20 maart 2017

By maart 2, 2017 No Comments

Kunnen de schapen en de weilanden productiever gemaakt worden? Kan de wol lokaal worden verwerkt in kleding? Kunnen we met onze eigen campussweater maken?

Come and join the Sweat(er)Shop!
Werk je in het zweet voor je eigen sweater, de eerste duurzame en lokaal geproduceerde campussweater. De workshop onderzoekt de mogelijkheden van een lowtech productieproces, het ontwerpen van een nieuwe campussweater maar vooral de mogelijkheden voor gemeenschappelijke productie op de campus.

Maandag 20 maart 2017, van 10 tot 17 uur, of een deel van de tijd. Help mee wol vilten volgens Mongoolse traditie (wol vilten is een eeuwenoud ambacht), met gezellige mensen, thee van de Botanische Tuinen & gratis lunch!

Locatie: Department of Search –paviljoen naast het Educatorium (Genevalaan/Leuvenlaan). Voor meer informatie & aanmelden: hanneke@departmentofsearch.nl.  IMG_9232