highlightsnieuws

Gezocht: ambitieuze Utrechtse studenten!

By maart 6, 2017 No Comments

Past de term ‘ambitieuze student’ bij jou? Woon je in Utrecht? Wil je iets doen naast je studie? Ben je maatschappelijk betrokken? Hou je van kunst? Én vind je het tof dat er iets op het Utrecht Science Park/de Uithof gebeurt? Dan maken we graag kennis met jou!

Wij zoeken studenten die ons als vrijwilliger willen helpen op allerlei gebied zoals:

– Enthousiaste communicatietalenten die als gastvrouw/heer participanten opvangen en uitleg geven over het project;

– Inventieve volhouders die posters plakken, facebookspammen, instagrammen en op allerlei andere manieren onze boodschap verspreiden;

– Creatieve aanpakkers die helpen met het opbouwen van tentoonstellingen en het inrichten van het presentatieterrein.

Over het projectteam

Wij zijn een groep freelancers die ‘aan de achterkant’ zorgen dat alles goed verloopt. We werken nauw samen met de kunstenaars, houden ons bezig met communicatie over het project, zoeken naar participanten en organiseren de eindpresentatie. Dat doen we in opdracht van de Gemeente Utrecht, afdeling Culturele Zaken. We willen ons team graag versterken met (USP-)studenten, omdat zij een van onze belangrijkste doelgroepen zijn.

Wat we kunnen bieden

Iets waar jij naar op zoek bent! (Anders kun je je kostbare tijd natuurlijk beter ergens anders besteden.) In een kennismakingsgesprek bespreken we wat dat is. Los van specifieke wensen, bieden we gegarandeerd fijne en vriendelijke begeleiding en een ervaren team. Onze ervaring leert dat dit team je bij een klik meeneemt naar nieuwe avonturen.

Voorwaarden

Je bent student of lijkt erop, hebt er zin in en bent bekend met het Utrecht Science Park/de Uithof. Hoeveel uur en wanneer je helpt, stemmen we af op wat je gaat doen en wat in je agenda past.

Aanmelden of meer info

Hanneke (Hulshof) maakt graag kennis met je! Hanneke@departmentofsearch.nl // T 06 44539667.

masterplanHuman Power Plant, Melle Smets & Kris De Decker