nieuws

Dansers en acteurs gezocht voor protestmars

By mei 19, 2017 No Comments

Voor een project van de Franse kunstenaars van Bureau d’etudes zijn we op zoek naar twintig tot dertig acteurs en dansers. Zij vormen, in samenwerking met een choreograaf, de basis van een artistieke parade die plaatsvindt op donderdag 1 juni op het Utrecht Science Park.

De dansers en acteurs zullen werken met banners, borden, flyers en speciale kostuums die zijn vormgegeven en gemaakt door Bureau d’études. Deze parade van Bureau d’etudes is een bedoeld voor het openen van een bottom-up benadering van wetenschappers en technologie bij het creëren van een duurzame samenleving. Ook lokale bedrijven, studenten, producenten en verenigingen worden uitgenodigd mee te doen aan de parade. Hiermee wordt het een actie van de stad en haar bewoners.

Bureau d’etudes ziet falen als een nuttige vorm van feedback. De klimaatverandering is de mislukking van deze tijd. Voor hun project onderzoeken ze hoe we onszelf kunnen aanpassen aan deze bedreiging.

Praktische informatie

woensdag 31 mei vanaf 10 uur repetitie met lunch

donderdag 1 juni verzamelen om 16.30 uur , van 17- 18:30 uur demonstratie

Voor vragen en om je aan te melden kun je contact opnemen met Maaike Boersma via maaike@departmentofsearch.nl. Aanmelden kan tot vrijdag 26 mei.